De leukste Studio Anneloes jurken voor het voorjaar

Heb jij het al gemerkt? Het blijft steeds weer langer licht. En dat betekent: het voorjaar komt er weer aan! Oké, we moeten nog wel even wachten tot de temperaturen weer wat hoger liggen. Maar ik verheug me er al op. Gewoon, omdat ik dan mijn favoriete Studio Anneloes jurk dan weer uit de kast kan pakken. En dat bracht me op een idee. In dit blog deel ik de leukste jurken van Studio Anneloes met je. Zodat, als het voorjaar er eenmaal is, jij ook in een mooi exemplaar kan flaneren. 

Goedkoop een nieuwe Studio Anneloes jurk scoren

Ik wil je wel nog even wat meegeven: de Studio Anneloes sale is momenteel nog in volle gang. Nieuwe jurken van de oude collectie die je met kortingen van 30% tot soms wel 50%. Laat ze dus niet zomaar aan je voorbij gaan. 

De nieuwste collectie jurken van dit Nederlandse label

Oké, door naar de nieuwe collectie. Want daar zitten, zoals we inmiddels van dit Hollandse modelabel zijn gewend, weer mooie pareltjes tussen. Als je bekend bent met Studio Anneloes, weet je: alle typen kleding hebben een naam. Zo is de Franka broek een groot favoriet bij veel dames. En ook de Angelique jumpsuit is heel populair. 

De collectie jurken kun je ook weer indelen in namen. De Indy jurk is heel klassiek, de Cinti weer wat speels en de Shelby jurk zit daar precies tussenin. En ze zijn allemaal zo mooi. Je ziet gewoon direct het verschil tussen jurken van dit modelabel en de jurken van een Zara of H&M. Het zit ‘m in de details. En juist die maken of breken je nieuwste outfit. 

Hier shop je je nieuwste Studio Anneloes jurk

Wil jij straks ook stralen in een jurk van het merk Studio Anneloes? Kijk dan even bij de webshop van Van Zuilen Mode. Waarom, zou je denken? Door de corona maatregelen maakt het toch niet uit waar je je jurk wil bestellen? Juist wel! Want bij Van Zuilen Mode kun je bestellen en afhalen in de winkel. Fijn, want dan hoef je niet lang te wachten op de pakketjesbezorger. Je bent nu zelf de bezorger! En jij haalt je nieuwe jurk(en) gewoon op wanneer het jou uitkomt.