Leukste cadeaus

Altijd weer is het een hele vervelende en lastige kwestie. Bedenken wat je iemand cadeau zal gaan doen voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid, zoals een bruiloft, een behaalde diploma, of gewoon zomaar omdat het kan. Geld geven is altijd zo onpersoonlijk, en cadeaubonnen kennen we nu ook allemaal wel. Het liefst willen we anderen originele cadeaus geven, zoals een portemonnee heren, een laptoptas leer of een gepersonaliseerde mok. De tips in deze tekst geven je hopelijk een beetje inspiratie, zodat jij op de volgende feestelijke gelegenheid een onvergetelijke indruk achterlaat met jouw cadeau!

Cadeautips mannen.

Leuke, originele en praktische cadeaus voor mannen kunnen soms lastig te bedenken zijn, al zijn er echt veel leuke opties. Zo is een portemonnee heren een hartstikke leuk en praktisch cadeau. Als je iemand dit cadeau doet zal diegene nog vaak aan je denken, aangezien dit cadeau heel vaak gebruikt zal worden. Ook een bierpakket doet het bij de meeste mannen altijd goed. Je kan hier een leuke touch aan geven door het pakket zelf samen te stellen, of door er een gepersonaliseerd bierglas bij te geven. Een laptoptas leer is ook een praktisch cadeau, en een cadeautje dat veel gebruikt zal gaan worden!

Cadeautips vrouwen.

Voor vrouwen zijn cadeaus als geurkaarsen, bodylotion en gezichtsmaskertjes natuurlijk altijd een goed idee, maar er bestaan ook een hele hoop originele cadeaus. Een fotoboek is bijvoorbeeld een heel leuk cadeau om te geven aan iemand die je goed kent en veel herinneringen mee hebt gemaakt. Er bestaan genoeg websites waarmee je dit kan maken, kies wat leuke fotos uit en zet er leuke, lieve of grappige teksten bij, en je hebt een hartstikke leuk en persoonlijk cadeau! Ook leuke woonaccessoires zoals lampjes, kussentjes of planten doen het bij de meeste vrouwen eigenlijk altijd wel goed.

Cadeautips kinderen

Ook voor kinderen kan het lastig zijn om een leuk cadeau te vinden om te geven op een verjaardag. Speelgoed hebben ze meestal al meer dan genoeg, dus is het leuker om iets anders te geven. Veel kinderen vinden het leuk om zelf te lezen of om voorgelezen te worden. Wist je dat er boekjes zijn die je zo kan personaliseren dat de naam van het kind erin voor komt? Super leuk en persoonlijk! Een ander leuk idee is een leuke poster in een mooie lijst voor aan de muur. Als je het kind iets beter kent is een uitstapje ook leuk om te geven, ga bijvoorbeeld samen een dagje naar de dierentuin, of een avondje naar de bioscoop!

Personaliseren

Het leukste cadeau om te geven en ook het leukste cadeau om te krijgen blijft toch iets persoonlijks. Heel leuk dus dat je tegenwoordig online heel veel cadeaus kan laten personaliseren. Je kan dit doen door iets te laten bedrukken, een mok met een leuke foto er op kan al een super leuk cadeau zijn. Ook een mooi notitieboekje of een tasje met een persoonlijke print is hartstikke leuk. Voor de bourgondiërs onder ons is een gepersonaliseerde borrelplank of een wijnglas met gravering ook hartstikke leuk. Wat ook heel erg leuk is is een sieraad met een gravering er in. Al met al dus heel veel leuke cadeau ideeën, voor als je het even niet meer weet!