Long Live The Queen: hippe kleding voor je dochter

Hoe leuk is de kinderkleding van het merk Long Live The Queen? Wij zijn helemaal verzot op de broeken en shirts die je bij je dochter aantrekt. Prachtige, frisse kleuren en comfortabele stoffen, je krijgt geen genoeg van de kleren die door Long Live The Queen zijn ontworpen.

Wil je meer weten over Long Live The Queen en vooral waar je de leuke kinderen voor jouw kind kunt vinden? Lees dan verder in deze blog over de kleren die je koopt bij Vier Seizoenen en over het verhaal achter Long Live The Queen.

De mooiste kleuren en ontwerpen van Long Live The Queen

Ben je voor jouw kinderen op zoek naar mooie kleding waar ze, zolang ze er niet uit groeien, lang van kunnen genieten? De truien en broeken van Long Live The Queen zijn comfortabel en hebben unieke ontwerpen. Met tie dye motieven, waarbij verschillende kleuren in elkaar overlopen, creëert Long Live The Queen leuke speelse effecten in de kledinglijn. Heldere kleuren waarmee je je kinderen in frisse en hippe kleren steekt. En dan hebben we het niet over een standaard kleurenpalet, maar bijzondere roze, paarse en groene tinten die je niet vaak terugziet op straat. Ook verkrijgbaar in mooie unikleurige kledingstukken voor je kids.

Als je ervan houdt je kinderen te laten lopen in frisse, hippe en unieke kledingstukken, dan is Long Live The Queen hét merk dat bij je past. Niet alleen de kleuren, maar ook de leuke stijl die retro aandoet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige, comfortabele broeken met pijpen die wijd uitlopen? Ontzettend leuk in combinatie met een topje van Long Live The Queen. Wil je de kleding combineren met andere leuke merken voor kinderen? Bekijk dan de ontwerpen van de volgende lijnen:

Deze en meer prachtige kledingmerken ontwerpen de leukste items voor jouw kinderen. Kijk eens in het assortiment van Vier Seizoenen voor mooie shirts, broeken en jurkjes.

En ook nog eens duurzaam

Als je de kleding van Long Live The Queen al mooi vond, dan zul je er nu helemaal verliefd op zijn. De kledingstukken van het merk worden namelijk van bestaande materialen gemaakt, waardoor geen nieuwe stoffen nodig zijn. Hiermee wil Long Live The Queen bijdragen aan een beter milieu en ons als consumenten bewust maken van het gebruik van materialen. En van die organische materialen en hergebruikte stoffen weet het merk de mooiste ontwerpen te creëren.

Shop je kinderkleding van Long Live The Queen bij Vier Seizoenen

Is Long Live The Queen helemaal de stijl die bij jouw kinderen past en kunnen ze niet wachten om in de leuke items rond te lopen? Kijk in de webshop van Vier Seizoenen waar je een mooi overzicht vindt van de ontwerpen. De kleuren en modellen zijn om door een ringetje te halen en je kinderen kunnen lang genieten van de comfortabele kleding. En groeien ze eruit, dan weet je waar je nieuwe shirts en broeken van Long Live The Queen bestelt.