Ontdek alles wat je moet weten over de basis opleiding BIAB

Ontdek alles wat je moet weten over de basis opleiding BIAB

Inleiding:

Als je geïnteresseerd bent in nagelverlenging of nagelversteviging, is de BIAB (Builder In A Bottle) techniek iets waar je misschien al van hebt gehoord. BIAB nagels zijn een hybride van nagellak en gel en bieden een duurzame en natuurlijke uitstraling voor je nagels. Maar voordat je deze techniek kunt toepassen, is het essentieel om de basisopleiding van BIAB nagels te volgen. In dit artikel leer je alles wat je moet weten over de BIAB basic training.

Wat is BIAB?

BIAB staat voor Builder In A Bottle en is een innovatieve nageltechniek die is ontworpen om de natuurlijke nagel te versterken en te verlengen. Het is een hybride van nagellak en gel, en het biedt een flexibele, duurzame en natuurlijke uitstraling voor je nagels. BIAB is een populair alternatief voor acryl- of gelnagels vanwege de vele voordelen die het biedt.

Waarom is BIAB zo populair?

Een van de belangrijkste redenen waarom BIAB zo populair is, is vanwege de duurzaamheid ervan. Het blijft tot 4 weken op de nagel zitten en biedt bescherming tegen dagelijkse slijtage en scheuren. Het is ook flexibel, waardoor het minder kans heeft op barsten of breken in vergelijking met acrylnagels. Daarnaast kan het ook worden gebruikt om de natuurlijke nagels te versterken zonder extra lengte toe te voegen, waardoor het een perfecte keuze is voor mensen die geen lange nagels willen.

Wat is de BIAB basic training?

De BIAB basic training is een essentiële opleiding voor nagelstylisten die geïnteresseerd zijn in het leren van de techniek om BIAB nagels aan te brengen. Tijdens de training leer je de juiste toepassingstechniek van BIAB, waaronder het voorbereiden van de nagels, het aanbrengen van de basecoat, het opbouwen van de nagels met BIAB en het afwerken van de nagels met een topcoat. Ook leer je over de verschillende soorten BIAB die beschikbaar zijn en hoe je de juiste kleur kunt kiezen voor je klanten.

Wat zijn de voordelen van de BIAB basic training?

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het volgen van de BIAB basic training. Ten eerste leer je de juiste techniek voor het aanbrengen van BIAB nagels, zodat je klanten tevreden zullen zijn met het eindresultaat. Ten tweede kun je met de training nieuwe klanten aantrekken die op zoek zijn naar nagelverlenging of -versteviging met BIAB. Tot slot kun je ook je eigen vaardigheden en kennis verbeteren, waardoor je meer vertrouwen hebt in je werk en meer klanten kunt behouden.

Conclusie:

De BIAB basic training is een essentiële opleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in het toepassen van BIAB nagels. Het biedt niet alleen een duurzame en natuurlijke uitstraling voor de nagels, maar ook een flexibiliteit en bescherming die ontbreekt bij acryl- of gelnagels. Met de BIAB basic training kun je niet alleen je eigen vaardigheden en kennis verbeteren, maar ook nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten behouden. Of je nu een beginnende nagelstylist bent of een ervaren professional, de BIAB basic training is een must-have om de beste resultaten te behalen. Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor de BIAB basic training en ontdek alles wat je moet weten over deze revolutionaire nageltechniek!