Trouwdag make-up tips en advies


Advies voor bruiloftsmake-up: bereid je huid voor op je trouwdag

Je trouwdag wordt een van de meest memorabele dagen van je leven. U wilt de mooie, stralende bruid zien en voelen terwijl uw make-up uw natuurlijke schoonheid versterkt. Elke blos, glimlach en kus wordt op film vastgelegd, dus je bruidsmake-up moet perfect zijn voor de foto en er de hele dag onberispelijk uitzien. Deze gids voor bruiloftsmake-up zal de stress wegnemen bij het plannen van uw bruiloftsmake-up.

Advies voor bruiloftsmake-up: bereid je huid voor op je trouwdag

Helaas wachten veel vrouwen tot ze maar een paar maanden verwijderd zijn van hun trouwdag voordat ze zelfs maar aan huidverzorging beginnen te denken. Begin vroeg en verzorg nu uw huid. U moet uw huidtype bepalen om u te helpen een goed huidverzorgingsregime vast te stellen. Dit, gecombineerd met goede eetgewoonten, veel water drinken, voldoende slapen en regelmatige lichaamsbeweging, zorgt ervoor dat je huid straalt op je grote dag.
Lees Donna’s artikel voor meer informatie over uw huidtype en hoe u een snelle en gemakkelijke huidverzorgingsroutine kunt ontwikkelen; Een fantastische huid – Een eenvoudige huidverzorgingsgids in 4 stappen.

Tip voor bruiloftsmake-up: pas op voor gezichtsbehandelingen!

 

Tenzij u regelmatig gezichtsbehandelingen krijgt, krijgt u er GEEN een week voor uw trouwdag. Gezichtsbehandelingen kunnen onzuiverheden naar de oppervlakte trekken en u wilt de week van uw bruiloft niet doorbreken. Om ook vlekken en puistjes te helpen voorkomen, moet u de paar weken voor uw bruiloft geen grote veranderingen in uw huidverzorgingsroutine aanbrengen. De weken voor je bruiloft zijn niet het moment om te experimenteren met je huidverzorging. Als u regelmatig gezichtsbehandelingen krijgt, moet u uw laatste reguliere gezichtsbehandeling een goede week voor de bruiloft hebben.

Tip voor bruiloftsmake-up: puistjes en acne.

 

Als je een uitbraak hebt, kies dan niet. Doe niets dat het probleem kan irriteren, rood worden of vergroten. Gebruik pure Aloë Vera om eventuele hobbels of puistjes te behandelen. Het is een geweldige genezer.

Tip voor bruiloftsmake-up: blijf uit de buurt van te veel zon.

Zorg dat u niet te veel zon krijgt voor uw bruiloft. Zonnebrand, schilferende huid en bruiningslijnen kunnen uw speciale dag saboteren.

Bruiloft make-up advies: gebruik een professionele visagist of doe het zelf?

Als u er zeker van bent uw eigen make-up aan te brengen, is er geen reden waarom u uw eigen bruiloftsmake-up niet zou kunnen doen. Als je niet zo zeker bent van je make-upvaardigheden, is je bruiloftsmake-up niet het moment om te experimenteren – je wilt er op die dag op je best uitzien en je trouwfoto’s zullen je levenslange aandenken zijn aan je speciale dag. Als je niet zeker bent van je make-upcapaciteiten, of als je je gewoon geen zorgen wilt maken over je make-up, gebruik dan een professional.
Lees hoe dan ook verder – ik weet zeker dat u de volgende tips en adviezen nuttig zult vinden.

Advies voor bruiloftsmake-up: dingen om te overwegen bij het plannen van uw bruiloftsmake-up.

U wilt dat uw make-up geschikt is voor het tijdstip van de dag, de locatie (binnen of buiten) en een aanvulling vormt op de stijl van uw trouwjurk, dus als u eenmaal de arrangementen voor uw trouwdag heeft bevestigd en u de stijl van uw bruiloft heeft bepaald. jurk, kunt u beginnen na te denken over de stijl van make-up die u verkiest. Dingen om te overwegen zijn onder meer;

‘S nachts of overdag huwelijk?

Nachtelijke bruiloften zijn doorgaans formeler dan bruiloften overdag. Overweeg voor een nachtelijke bruiloft een meer verfijnde make-uplook. Overdag is bruiloftsmake-up natuurlijker.

Binnen of buiten trouwen?

Buitenverlichting is sterker, dus je make-up moet zachter en natuurlijker zijn dan make-up voor een bruiloft binnenshuis.

De bliksem.

Verschillende verlichting vereist verschillende make-upstijlen. Nachtverlichting heeft de neiging make-up dof te maken, dus een sterkere make-uplook verdient de voorkeur. Natuurlijke verlichting en daglicht is genereuzer voor make-up, dus overweeg nogmaals een natuurlijkere make-uplook.

De kleur van je jurk.

Ivoor en gebroken wit hebben de neiging om de huid er zachter uit te laten zien en kunnen daarom een ​​meer glamoureuze make-upstijl ondersteunen. Wit heeft de neiging er sterk uit te zien en wast de meeste gezichten uit, dus overweeg om zachtere kleuren te gebruiken om het gezicht te accentueren.

Laat een reactie achter