verschillende soorten plastische chirurgie

Gezicht

Waarom plastische chirurgie in het gezicht?

Plastische chirurgie in het gezicht heeft één doel: u helpen de wereld een look te presenteren die past bij wie u van binnen bent. Je bent een zelfverzekerd, mooi persoon, dus laten we dat gezicht aan de wereld presenteren. Of het nu gaat om een ​​facelift die ervoor zorgt dat uw uiterlijk overeenkomt met de leeftijd die u voelt, of een neklift waarmee u uw hoofd hoog kunt houden, plastische chirurgie is dan wellicht de oplossing voor u.

De klok terugdraaien

In 2011 werden in de Verenigde Staten meer dan 116.000 facelifts uitgevoerd. Mensen in het hele land willen er jonger uitzien om te passen bij hoe ze zich voelen. Er zijn verschillende procedures voor plastische chirurgie voor het gezicht die u kunt selecteren om een ​​paar jaar kwijt te raken – sommige procedures zijn zelfs gericht op specifieke probleemplekken, zoals hangende wenkbrauwen of een slappe huid in de nek.

Contouren van het gezicht

Plastische chirurgie in het gezicht is niet alleen om er jonger uit te zien. Het stelt je ook in staat om je gezicht te contouren. Wilt u scherpere jukbeenderen, een slankere neus of zelfs anders gevormde oren? Misschien is de vorm van uw kin niet precies zoals u wilt? Welk kenmerk van uw gezicht u ook wilt verfijnen, specialisten kunnen u helpen door de meest geschikte procedure voor uw specifieke situatie te selecteren.

Een chirurg selecteren

Het is van het grootste belang dat u een bekwame, deskundige chirurg selecteert voor een ingreep voor plastische chirurgie in het gezicht. Je gezicht is tenslotte het eerste dat mensen zien!

Borstoperatie

Wat heeft een borstoperatie?

Geen twee vrouwen hebben exact dezelfde vorm, en het doel van plastische chirurgie van de borsten is om u het silhouet te geven dat het beste bij uw montuur past en u blij maakt met uw uiterlijk. Of u nu een borstvergroting wilt om u meer volume te geven en uw kleding beter te laten passen, een borstverkleining om rugpijn te verminderen of een borstlift om uw borst weer jeugdig parmantig te maken, een deskundige plastisch kan u helpen uw doelen te bereiken. .

Zwangerschap / gewichtsverlies en borstoperaties

Een van de meest voorkomende redenen waarom vrouwen plastische chirurgie van de borsten ondergaan, is dat hun lichaam is veranderd na zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Het is niet ongebruikelijk om volume te verliezen en borsten te hebben die doorzakken en plat tegen de borst liggen na het krijgen van kinderen. Als dit uw situatie is, kan een borstvergroting u het verloren volume teruggeven. U kunt een augmentatie ook combineren met een borstlift, als uw borsten lager op uw borst zijn gekomen dan u zou willen.

Een andere veel voorkomende reden voor het uitvoeren van een borstoperatie is dramatisch gewichtsverlies. Na het verliezen van de kilo’s, merken sommige vrouwen dat hun borsten niet samen met de rest van hun lichaam kleiner zijn geworden, en dat een borstverkleining gewenst is. Bij andere vrouwen worden de borsten minder parmantig of vol na gewichtsverlies. of juist voor hulp bij gewichtsverlies of plaatselijke vetophoping is lipofilling en liposuctie wellicht een oplossing.

Borstreconstructie

Vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan als onderdeel van de behandeling van borstkanker, willen misschien een borstreconstructie nastreven om terug te keren naar hun pre-operatieve silhouet. Borstreconstructie omvat het opnieuw opbouwen van de borst (en eventueel het opnieuw maken van de tepel en tepelhof). Er zijn verschillende opties beschikbaar voor vrouwen die een borstreconstructie wensen.

Huidprocedures

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en verdient alle aandacht die je eraan kunt geven! We bieden drie basisprocedures om uw huid er op zijn best uit te laten zien: Botox-injecties, huidvullers en laserresurfacing.

Waarom een speciale behandeling voor mijn huid?

Naarmate we ouder worden, begint onze huid delen van onze levensstijl te vertonen die we misschien niet willen! Er kunnen ouderdomsvlekken ontstaan ​​door blootstelling aan de zon. Rimpels en expressielijnen verschijnen op ons voorhoofd, rond de ogen en rond de neus en lippen. Als je jezelf niet altijd goed gehydrateerd hebt gehouden, kan de dikke huid die je gewend was gaan verslappen en je er ouder en moe laten uitzien dan je echt voelt. De procedures die ze in deze branche aanbieden, helpen de klok terug te draaien en helpen u zich prettiger te voelen met uw huid.

Het gemak van niet-chirurgische ingrepen

Botox, huidvullers en laserbehandelingen stonden allemaal in de top vijf van meest populaire niet-chirurgische procedures van 2011, en hun gemak was waarschijnlijk een van de grootste factoren die hieraan hebben bijgedragen. De meeste van deze procedures duren minder dan een uur, vereisen daarna weinig tot geen herstel en hebben geen opvallend waarneembare genezingsprocessen (dus je kunt je een paar weken thuis niet verstoppen totdat de hechtingen eruit komen).

Niet-chirurgische gezichtsprocedures zijn ook minder duur dan hun chirurgische tegenhangers en bieden minder dramatische resultaten. Ze zijn een uitstekende optie voor patiënten die hun rimpels willen behandelen of delen van hun gezicht willen opvullen zonder de tijd en geldelijke verplichtingen voor een facelift of andere operatie.

De voordelen

Niet-chirurgische huidverzorgingsprocedures geven u een stralende, jeugdig ogende huid met behulp van de minst invasieve methoden die mogelijk zijn.

Voor mannen

In 2011 ondergingen mannen meer dan 800.000 cosmetische ingrepen, een stijging van 121% sinds 1997. Steeds meer mannen realiseren zich de voordelen van er goed uitzien en zich goed voelen, zelfs als een dieet en lichaamsbeweging niet voldoende zijn.

Waarom kiezen steeds meer mannen voor plastische chirurgie?

Onze samenleving waardeert een jeugdige uitstraling en een hoog fitnessniveau bij iedereen, ongeacht hun geslacht of leeftijd. We hebben het ook drukker dan ooit, waardoor we gestrest raken. Permanent gefronste wenkbrauwen en love handles van stressgerelateerd eten onderweg zijn slechts enkele resultaten van onze levensstijl. Als gevolg hiervan wenden steeds meer mannen zich tot plastische chirurgie om hen te helpen er zo actief en jong uit te zien als ze zich voelen. Op deze competitieve arbeidsmarkt volgen sommige mannen zelfs plastische chirurgie als een manier om te concurreren met andere potentiële werknemers die er misschien energieker uitzien.

Meest populaire procedures bij mannen

Enkele van de meest populaire plastische chirurgieprocedures voor mannen zijn liposuctie (wat in 2011 de nummer één plastische chirurgie bij mannen was, met meer dan 41.000 gedaan), facelifts en gynaecomastie (borstverkleining bij mannen).

In de categorie liposuctie voor mannen zijn de meest voorkomende plaatsen de heupen, onderrug en de buik. Dit zijn vetgebieden die traditioneel resistent zijn tegen zelfs de meest consistente lichaamsbeweging en gezond eten.